Продукти:
1 кутия канелони
400 гр. телешка кайма
1 глава лук
1 глава чесън
1 консерва домати
пипер
босилек
Необходими продукти за соса:
50 гр. масло
100 гр. брашно
1 л. мляко
Приготвяне :
Накълцайте лука и чесъна на дребно и ги омесвате с каймата.Прибавете и подправките и сложете в тиган да се запържи, след което прибавете добре отцедените домати.
Напълнете канелоните със сместа като топите краищата в брашно и ги нареждате в тава. За соса:Разтопете маслото и запържете брашното. Прибавяйте мляко докато се получи средно гъст сос. Залейте канелоните с получения сос и ги печете под фолио на 200 градуса около 40 минути и още 10 минути без фолио.
Добър апетит !
20.2.09
Канелони
Меню: Предястия