15.2.09

Фуете

Продукти:

1/2 кг картофи,
2 моркова,
1/2кг зелен фасул,
две връзки пресен лук,
две връзки пресен чесън,
един буркан грах,
3-4 гъби по избор,
олио, сол,
една гъбена крем супа на прах,
вода

Приготвяне:

Изчистените и нарязани продукти се слагат в съд за печене в същия ред.Отгоре се слага 1/2 пакетче гъбена крем супа на прах. Налива се гореща вода близо една трета от съда. Посолява се.Захлупва се и се пече отначало на 250градуса, след това се намалява на 200градуса. Може да се завие с хартия за печене.Изважда се , когато картофите са готови. В отделен съд може да се сервира кисело мляко, което се прибавя към ястието по желание.

Добър апетит !