29.12.08

Запечени картофи със сирене и кашкавал

А сега нещо вкусно, безмесно, но насищащо !

запечени картофи със сирене и кашкавалПродукти :
- 300 грама сирене;
- половин килограм картофи;
- 200 грама кашкавал;
- половин пакетче майонеза;
- половин чаша вода - 100 грама
- чубрица и сол на вкус

Приготвяне:

Нарязват се картофите, майонезата и натрошеното сирене се разбъркват и добавят към картофите и се разстилат върху леко намазана с олио тава. Слага се и малко водичка да не стане сухо ястието. Пече се на 200 градуса във фурна, като покривате тавата фолио. Когато са готови настъргвате отгоре кашкавала и го оставяте на изключена вече фурна да омекне, така щото ястието да добие "търговски вид".

Добър Апетит !